Tuesday, 28 May 2013, ϟ 0 shout(s)


Haloooo halooo koranggg ! :)
i'm back . hari niee qiela meet kawan qiela yang dah lame tak jumpa.
kitorang lepak dekat taman kolam air tadi . 
time nak turun moto ttbe ada lelaki follow dr belakang dgn naek moto.
i knew that boy . HAHA . budak tu same skola dgn qiela.
qiela kenai pun sbb ari tu time sukan dia ada mintak untk bergambar . 
bukan dgn qiela je dgn kengkwn laen jgak. but just ignore it .

[talk]
bdk lelaki : ehhh , nie kakak form 6 kan ?
syiera : a'aaahhh
bdk lelaki : kakak form 6 mane ?
aku : sini la . 

then , budak lelaki tu pun blah , actually maybe sebab dia kena cabar kud .
pape pun . semua selamat :)
walaupun cuaca ari nie agak mencemburui kami tapi kami tetap boley lepak walaupun dlm hujan .
kitorang pun ta expect yang taman kolam air tu akan kotor 'penuh dengan sampah'
myb sebab MDS cuti ari nie . tader sape yang nak tolong kutip sampah kan kan ?-,-' lol~
okay laaa . stop here . qiela nak tgok movie nie .
k daaaaaaa uollls~ ! 
xoxo 
:*


0 Comment(s) new past