Saturday, 29 June 2013, ϟ 0 shout(s)

hi koranggg !
apa khabar semua ? sihat ta ? umm dah lame qiela ta update kan ..
qiela nak share dengan korang cerita tentang kisah cinta qiela.
kkkk . sebelum tu sediakan tisu di sblah anda k . :)

 qiela syg bf qiela sgad2 . qiela tataw la nak ckp cmner tp qiela syg dia.
qiela hope diela jodoh qiela. 
setiap kali abis solat nama die ta penah lepas dr doa qiela.
qiela mmg ta penah jumpa laki setulus dia . 
qiela dapat rasa syg dia bila qiela tgok dia..
mybe sbb qiela terlalu menaruh harapan sehingga qiela takud khilangannya.
qiela tataw nak cakap cmner lagi sebab dia da makin berubah.
dia bukan orang yang qiela kenal dulu . 
myb sebab qiela pun brubah. 
qiela mmg tanak gaduh dan tader niat pun nak gaduh.
tapi dia kerap sgad sibuk. sibuk dgn kerja, fmly, kwn, dn study
qiela ap bagi dia ? :(
qiela just nak dia yang dulu .

-yang selalu ada untuk qiela,
-yang tak pernah lepas dr ckap 'i miss you'
-yang anggp qiela penting dalam idup dia .
-yang selalu text qiela .
-caring 
yess! i really miss him . i miss when we walk together .
the day we joke 'gemok, kerink, tong gas, papan, gajah,cicak' 
bufday mcg '17.6.2012'  dia ada cakap..
 'meyl janji meyl akan jaga qilah hingga akhir hayat'

if abang ada baca blogger sayang , sayang just nak cakap yang sayang syggkan abang.
and sayang rindukan abang yang dulu... maaf sebab sayang kuat terasa dan buat abang mara.
sayang just perlukan lebih perhatian dari abang :'(. esok kita akan jumpa dan sayang akan delete semua pic sayang ,myb betul cakap abang kita tader jodoh . Maafkan sayang . Halalkan semua benda . 
sayang nak abang tawu , sampai bila bila sayang akan tetap sayang abang :")

assalamualaikum 



0 Comment(s) new past