Friday, 4 October 2013, ϟ 0 shout(s)

Aku mintak maaf kalau aku ada buat salah kat hang . sampai hang buat aku cm nie . 3 tahun hg lepas cmtu je . banyak benda dah hg tipu aku . kenapa ? apa salah aku ? .salah ke aku tegur hg . aku gf hg kan . kalau hg tak anggap aku gf hg kenapa hg nak mara time aku letak 'single' kat twitter . aku tatawu la meyl. serius . hang betul betul beri aku pngajaran kat aku . tenkiu so much .aku kadang kadang update dekat twitter smua pasal hg . tapi hang buad buad tak nampak jer kan. hg tak sedar yang aku sayang  hg sangat sangat .hg tak pernah sedar kehadiran aku . aku selalu ada untuk hg . tapi hang tak pernah nak nampak . dh tu bile aku dah tada hg persoalkan kat aku "mane qilah saat meyl perlukan qilah ?" aku nak tanya hg . saat aku sedih siang malam aku , hang penah kesa pasai aku ? hang penah dak nak caring pasai aku ? hang mmg dah laen meyl . aku tawu hg sibuk tapi aku tengok kwn2 hg free je dgn awek diorang . tapi hg . nk cntct aku pown susa .padahal aku tawu hg on wasep hg always .cuma aku malas nak pk negatif sbb aku percaya hg . tapi skunk maaf la . aku dah delete hg dari idup ak . aku buang wasep . aku berhenti dr ikut perkembangan hang , aku doakan hang bahagia . aku redha meyl . walaupun kadang kadang aku nyesal sbb pernah kenal hg . tapi aku tak boley buad apa apa . taper meyl . aku masih ada kwan yang always dgn aku . aku akan move on tanpa hang . terima kasih untuk smua . untuk kenangan hg dgn aku . :') . apa yang aku dh buat . aku takkan berpatah balik sbb walaupun susah aku akan cuba . sbb lagi sakit untuk mencintai orang yang tak pernah sedar kehadiran kita . salam


0 Comment(s) new past