Friday, 11 October 2013, ϟ 0 shout(s)

hi qyla here .i'm typing . sambil dengar lagu masih mencintaimu - Papinka band. i want to tell to you about my life without Mr. Keding . :') Mr.Keding dah ta text qyla .tiap tiap ary qyla tggu wassep dia . tapi dia tak anta pown , dia pun dah ta cari qyla , dlu dia penah cakap "sayang jangan rsau abang takkan berubah hati , hanya ada NURUL AQILAH je dalam aty abang. abang nak idup dengan sayang :')" . stat sem 2 perangai Mr. Keding berubah . dia dah jarang text qyla . qyla paham dia sibuk . keadaan menjdi keruh bila qyla jumpa gambar dia dengan seorang pmpuan namanya Hasmira . rapat pulak tu . qyla kol dia . dia tak angkat . qyla kol mierul . mierul tdo dia tataw Mr Keding kat mana.. qyla suh Mr. Keding kol, dia cakap dia xder kdt la , engad hidup kat sini senang ke . qyla abiskan kdt kol dia . dia cakap dia nak tdo . esok sembang laen . huhu. Msa sem 3 , dia dh laen sgd2 . dah tader dh ucapan I MISS YOU . selalu dia ad jugak ckp cmtu, dia dh banyak dgn kawan2 . qyla kat sini always rindukan dia . huu . hari ni pulak, tadi balik dr sekola qyla terniat nak stalker tweet Mr, Keding . scroll scroll twitter awak ttbe tertulis "@nashatulamira i love you more" haaaaa ? apa nie ? huu . aty qyla sakit sangad . cepatnya awak berubah Mr. Keding. apa salah qyla awak ? sedangkan sayang qyla dekat awak tak pernah berkurang walaupun sedikit.  sabar duhai hati . ttbe qyla terniat nak tgok tweeter datz gurl . then qyla jumpa gambar Mr. Keding dengan pmpuan tu sambil berpelukkan . awakk hancurnya hati saya awak . hancur ssgd . sbb sampai sekarang qyla maseh sayangkan MR. Keding qyla tu . qyla masih tggu dia cari qyla . tapi semuanya sia sia . qyla nanges dan nnges. qyla tak tahan duduk kat rumah . qyla ajak kawan qyla pg sekola . nama dia azniey . kami jumpa kat pondok . kebetulan fazidi , alip nan acap ada skali tegur qyla kat pondok . fazidi "qylaaa . naper hang nnges ?". "fazidi aku found something bad . sedihnyaa . aku dh tak tahan fazidi . kalau Mr.Keding tu ada sini aku msti akn tanya kenapa dia buat aku mcm nie :(" fazidi "aku paham qyla . tapi sampai bile hang nak nnges sbb dia ? selamanya ? hang tak kesian kat diri hg ? dia tak nampak sayang hg qyla . dia takkan sedar betapa besar cinta hg pada dia . lgpn kalau nak dibandingkan hg dgn pmpuan yang ada dalam gmbar tu . aku pilih hg qyla . dia yang buta. kenapa hg nak nnges sbb dia sedangkan dia tgah bahgia , bhgia diatas tangisan hg. nazirul ada qyla . sebelum dia beralih arah . hargai la dia qyla . dia sayang hang ssgad . dia hormat hang qyla .aku yaken hang akan bahagia.  dah dah . takyah nnges . jupg turun maen bola tampar keyh . kita happy2 . " qyla "fazidi hg pun besa kple lama kan . mesti hang tawu rasa dia camner . aku bukan xnak trima nazirul . tapi aku xboley bohong perasaan aku yang aku sgad sygkan Mr. Keding lagi" . qyla suh aznie bakar semua gambar Mr. Keding . Mr Keding engad tak gambar yang kita buat bentuk LOVE dekat taman kolam air tu . kalau tak gambar tu pun qyla nak bakar . tapi aznie cakap . "qyla kalau betul betul hang dah boley lupa dia nnty . datang jumpa aku amek gambar nie. simpanlah buat kenangan hg penah kenal dia" sakit aty qyla hanya Tuhan jer tahu . seharian qyla nnges sbb Mr. Keding . yang paling sedih bila Mr Keding tuduh apa yang jadi semua sala qyla . apa nie ? cukup cukup la tuduh saya pnyebabnya . yes mmg saya penyebab awak tgkap gambar mcm tu. sbb saya awak merokok . sbb saya awak gagal . sbb saya awak tipu . dr awal kita kple semua sebab saya kan awak ? hina sangat ke saya dekat awak Mr. Keding . dekat mana awak letak cinta kita ? kat kaki awak ke ?awak cakap jangan gnggu hubungan awak dengan datz gurl . sebnarnya sapa yang gnggu . dia yang ganggu hubungan kita atau saya yang gnggu hbgan awak dulu ? qyla tawu pmpuan tu dah kenal lama dgn Mr. Keding qyla . dan Mr. Keding lebih memilih dia dari qyla . qyla selalu doakan Mr.Keding . kebahagiaan awak adalah kebahagiaan saya jugak. dah tader guna saya nak nyesal awak dengan ap yang dah jadi . asalkan saya tawu . saya sayangkan Mr Keding . Mama dah tawu ap yang jadi . mama always support qyla. mama cakap mama engad mama akn lihat anak mama dengan orang yang dia sayang 3 tahun tu akan naek pelamin nnty. tapi jodoh saya bukan dengan awak .apa yang qyla dapat cakap sekarang . terserah awak la Mr. Keding , as long awak bahagia . saya okay . :') . cuma take time kalau nak lupa Mr Keding. lagipun salah qyla sebab terlalu sayangkan Mr Keding . qyla tengah mencuba , twitter and facebook Mr Keding dah pown qyla block , maafkan saya , tapi awak yang buang saya dulu . cukup cukup sakitkan aty saya awak . mungkin ini post saya terakhir tentang awak Mr Keding . terima kasih sebab penah hadir dalam idup saya .doakan qyla dapat yang lebih baik dr sebelum ni . Awak betul betul ajar saya erti cinta sebenar . menyayangi awak adalah hal yang paling membahagiakan . awak saya kena cuba terima orang laen dalam hidup saya .tapi saya tak tahu sama ada saya sanggup atau tdk khianati cinta kita selama 3 tahun ni . awak .. tamatlah tugas saya sebagai gf awak dan  tugas saya untuk jaga hati awak . Insya Allah saya tidak menyimpan apa apa dendam . dan saya maafkan segala salah awak Mr.Keding. mgkin ni adalah ujian sebab kita masing2 jauh. walaupun jauh qyla cuba setia dengan Mr. Keding . qyla jaga cinta dan aty Mr. Keding. kalau ekudkan aty qyla . qyla rasa nak melutut dekat Mr. Keding dan merayu tolong jangan buat qyla cmnie dan tolong jangan tggaikan qyla. tapi qyla xkan buat cmtu sbb qyla dah penah merayu dekat Mr. Keding dulu. tapi Mr. Keding tetap sama . awak dah buat ary2 saya penuh dengan linangan air mata .. nak tawu betapa seksanya qyla . tanya la kawan kawan kat sekola qyla , kawan yang rapat dengan qyla. sekarang qyla lebih matang untk membuat keputusan . qyla akan cuba tabah terima semuanya . terima kaseh Mr. Keding. :') .

MASIH MENCINTAIMU #PAPINKA BAND

jika teringat tentang dirimu, berlinang air mataku,
 ku rindu saat-saat denganmu, kasih sayangmu padaku
"namun kau bukan milikku, dan berakhir sudah cintaku, 
biarkan saja hatiku bicara, ku masih sayang padamu,

aku selalu mendoakanmu,
agar kau bahagia ,
bersama dengan dirinya,
selamanya

mengapa mudahnya hatimu mendua
ku lapangkan dada walau aku terluka
smoga bahagia bersama dirinya
kerna KAU TELAH MEMILIH DIA :')

betapa sakitnya apa yang ku rasa,
Tuhan kuatkanlah hatiku yang terluka,
semoga ku bisa tuk melupakannya
kerna KU MASIH MENCINTAINYA .





0 Comment(s) new past